Povesti

De ziua ta

Cu putin timp in urma am lasat aici un mesaj in care am descris ce inseamna eleganta pentru mine. Spuneam simplu, naturalete. Astazi voi intari aceasta afirmatie povestind putin despre ea, Gabriela, un suflet drag asezat frumos in inima mea.

Par putini cei 10 ani de cand ne cunoastem, insa pentru mine reprezinta mai mult decat un deceniu. Am construit alaturi de acest om multe amintiri frumoase, am ras, am plans atunci cand viata ne-a incercat puterea fiecareia, ne-am bucurat impreuna de frumos.  Delicata, iubitoare, emotiva, caci asa ar putea fi descrisa, Gabriela iti aduce uneori cu eleganta sa acel  echilibru pe care multe situatii il impun, si pentru care ajungi sa crezi, fara sa te gandesti, ca nu exista vreo rezolvare.

Mereu m-am intrebat cum reuseste, cautand chiar permanent raspunsul , insa dupa ce am ajuns sa o cunosc mai bine, am descoperit. Ce anume? O putere interioara pe care o controleaza fantastic, si pe care o lasa vizibila doar pentru aceia care ii daruiesc apreciere. Sunt tare bucuroasa pentru ca este una dintre lectiile mele frumoase din viata si pentru ca pot sa impartasesc acest lucru tuturor, dar mai ales ei.  

Sa ai multi ani frumosi!

One Comment

  • Gabriela

    Mulțumesc … ma emoționează cuvintele tale pentru ca , da … sunt emotiva ☺️ Ma bucur sa împărtășim experiențe de viața impreuna ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *