Povesti

Invitatie la dans

“Viata ne-a dat tuturor, intr-un moment sau altul, clipe in care tot ceea ce faceam avea transparenta cristalului si azurul unui cer fara nori”.

De curand am recitit Arta simplitatii, iar paragraful de mai sus mi-a atras atentia la acel moment, l-am fixat cu privirea timp de cateva secunde, apoi am continuat lectura fara sa ma gandesc ca deja il retinusem. Nu mi-am mai amintit de el pana acum, cand incercand sa ordonez cateva ganduri pe care as dori sa le transmit unui om deosebit, acestea s-au asezat precum piesele unui joc de puzzle. Si cum nimic nu este intamplator am realizat ca altfel nu as fi avut cum sa incep aceasta postare, si ca nimic nu s-ar fi potrivit mai bine cu descrierea lui.

Este un erou, ca asa imi place sa ii spun de cele mai multe ori, inzestrat cu multe calitati si cu un suflet in care si-ar dori sa primeasca pe oricine ar avea nevoie de un sprijin. La prima vedere iti lasa impresia ca te izbesti de un iceberg, insa cand ajungi sa il cunosti mai bine, gheata se topeste, iar dincolo de ea regasesti ascunsa imbinarea perfecta dintre armonie si echilibru. Inteligent si intuitiv nu ezita sa surprinda in mod constant, chiar si atunci cand greseste. Mascheaza initial orice ezitare cu umor , iar ulterior, cu mare responsabilitate, aduce la supratafa cele mai frumoase rezolvari.

Acum intorcandu-ma la ceea ce am scris la inceput, consider ca ma regasesc printre aceia care au primit de la viata un gourmet. Sa intalnesti oameni deosebiti este un dar, sa ii descoperi este un dans adevarat. Ma bucura faptul ca am invatat cativa pasi de dans alaturi de aceasta persoana speciala, ca va exista permanent dorinta de a ii perfecta, si ca muzica este cea pe care o iubesc.

Iti spun Multumesc , om frumos, iti doresc Fericire si iti daruiesc Bucurie !

La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *