Povesti

Copilaria prin ochii lor

1 Iunie este ziua care imi aminteste ca mai sunt copil. O vad plina de culoare, de speranta si multa bucurie. Daca ma uit in jurul meu realizez ca este mai mult de atat, este o traire pentru care nu mi-ar ajunge toate cuvintele frumoase sa o descriu, sau sunt ei, Leona si Aris, doi copii care mi-au aratat ce inseamna fericirea pura. Prima a venit ea, o leoaica ambitioasa care ne-a cucerit inimile, ne-a aratat cum au fost primii ani din viata fiecaruia despre care nu prea regasim amintiri, si apoi, cu delicatetea unei feline, ne-a condus catre o alta inima cu numele Aris, mezinul familiei.

Pentru intalnirea cu fiecare dintre ei am crezut ca sunt pregatita, ca voi sti ce sa le spun, chiar daca traiam cu impresia ca nu ma vor intelege, insa, realitatea a fost complet diferita de ceea ce imi imaginam. Au adus cele mai frumoase povesti creionate cu emotie, si pe care le voi impartasi mai tarziu.

Acestia sunt nepotii mei, aceasta sunt eu, cea care va scrie de acum inainte despre frumos, si aceasta este ziua in care vreau sa transmit tuturor un gand cu bucurie.

La multi ani, copilarie! La multi ani, copii! 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *